Referenser 2022-12-15T21:42:53+01:00

ROT-avdrag 30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag. Eftersom skattereduktionen är kopplad till individen och inte till fastigheten innebär detta att två delägare till ett småhus eller en bostadsrätt kan få skattereduktion med sammanlagt 100 000 kronor (2 X 50 000 kr) per år. Avdraget gäller enbart arbetskostnaden, inte material, och självklart har Trygg Fastighetsrenovering AB F-skattsedel.

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

5stars

Nytt tak och nya takkupor

Vi blev lovade ett nytt tak på 10 dagar och det höll dom. Fantastiskt! Dom var väldigt måna om att vi skulle vara nöjda. Nytt tak, tagit bort det som var ruttet, nytt takpapp, nya vindskivor. Ordentliga ställningar. Alla pratar svenska. Seriösa hantverkare. Nu är allt tätt och torrt.

Malte
Alpvägen 2a
SÖDERTÄLJE
2015-01-16

5stars

Takarbete

Jag är nöjd med det jobb som dom gjorde hos mig. Det skulle ta 10 dagar enl offerten och det höll dom även att det var på vintern.
Nu har jag ett nytt underlagstak utav råspont plus nya takpannor och inget mer läckande tak. Jag är mycket nöjd.

2015-02-15
Åke Magnusson
Lindhagagatan 26b
Norrköping

4+

Hej Magnus!

Vi är jättenöjda med det nya taket som de gjorde på 8 dagar i vecka 50 under den mörkaste tiden.
Vädret var lite skiftande. Leveranserna har fungerat väldigt bra. Takläggarna gjorde ett väldigt bra jobb.

Bra jobb, till vettigt pris. Jobbade på och höll den tid som dom lovat. Skulle verkligen kunna rekommendera dem till andra och absolut anlita dem igen. 4+ är betyget som dom får av mig. Sätter aldrig högsta betyg.

Bästa hälsningar
Christer Brostam
Domherrevägen 2 A
183 51 Täby

5stars

Takrenovering

Vi fick hjälp med omläggning av ett villatak, ny råspont, pannor etc. av seriösa duktiga hantverkare, som vet vad dom håller på med.
Bra dialog innan och under arbetets gång (alla pratar svenska).
Höll överenskommen tidsplan.
Besiktningsmannen (Anticimex) hade inte en enda anmärkning, snarare tvärtom.
Jag kan verkligen rekommendera detta företag.

Micke, Spånga
Herdevägen 14a

4+

Takläggning

Jättebra!
Seriösa, gjorde ett bra och grundligt arbete. De talade om hur det skulle gå till och varför. Arbetet blev perfekt från början till slut.

Vi är mycket nöjda med Trygg Fastighetsrenovering AB. Arbetet skulle ta ca 14 dagar och den tiden höll man nästan.Vi tyckte att arbetet utfördes seriöst och proffsigt. Information fick vi hela tiden vad man gjorde och gjort. Alla som arbetade var mycket trevliga. Vi rekommenderar gärna företaget.

Lennart & Birgitta Ahlfors
Törnbuskstigen 9
Spånga
2015-05-20

VÅRA CERTIFIKAT