Takläggning 2022-12-15T21:51:05+01:00

TAKLÄGGNING STOCKHOLM – 10 ÅRS GARANTI PÅ ALLA TAKOMLÄGGNINGAR

Tak är mer än det ögat kan se, därför genomför våra takläggare takläggningen enligt kvalitetssäkrade processer. Våra takläggare arbetar bara med högkvalitativa och godkända material för takläggning. När du anlitar Trygg Fastighetsrenovering kan du lita på att underarbetet blir rätt utfört och att du får ett tak som klarar våra nordiska förhållanden under många år.

Går du i renoveringstankar för en takläggning?

Gör din takläggning i god tid, väntar du för länge blir det många gånger onödiga extra utgifter. Våra takläggare hjälper dig med din takomläggning samt takläggning i Stockholm & Södertälje med omnejd. En takomläggning är en effektiv investering. Du får tillbaka dubbelt när du ska sälja ditt hus.

Takrenovering gör man oftast bara en gång, se till att det är hög kvalité på materialet.

Försöker man trycka ner kostnaderna med billigt material så får man oftast göra om takrenoveringen. Kostnaderna är mycket lönsammare med kvalitets material än billigt material.

Ovisshet om du behöver göra en takomläggning?

Kontakta oss så kommer vi gärna ut och gör en kostnadsfri bedömning.
Det är inte alltid man behöver göra en hel takläggning. Många gånger räcker det att se över plåtar på taket, tvätta taket och behandla taket mot moss och lavbildning.

Vi arbetar enbart mot fasta priser, när din takläggning är slutförd vet du exakt vad du betalar.

Monier

Våra takläggare tycker speciellt om att lägga tak från Monier. Vi som takläggare är kontinuerligt utbildade med senaste informationen om takmaterial och lösningar samt lagar och regler inom taksäkerhet. Trygg Fastighetsrenovering är helt fristående från företaget Monier, men vi har ett tätt samarbete och det betyder att vi kan deras produkter; Gällande dess höga kvalitet och hur man lägger taket på ett korrekt sätt.

Vår takläggning i Stockholm är säker och hållbar.

Vi erbjuder därför de mest etablerade takmaterialen för våra nordiska förhållanden. Med hjälp av våra kunniga takläggare väljer du det material och den utrustning till ditt tak som passar huset. Vi är specialiserade på takrenovering med betongpannor och tegelpannor. Vi levererar en helhetslösning och samordnar arbetet med plåtslagare.

Garantier på våra utförda takomläggningar

Våra takläggare tillämpar högsta kvalitet in i minsta detalj. Vi vet att takläggningen blir i toppklass och är därför stolta över att kunna lämna 10 års garanti på allt utfört takarbete!

Takomläggning, kostnaden när du anlitar en takläggare, beror på lutningen på taket, hur stort taket är, och hur nära man kan komma med container samt vad du gör för val på takpannor samt avlastning. Vi rekommenderar alltid att ta in en offert för att få fast pris ifall ni är intresserade att byta tak istället för att googla runt efter priser, det finns ingen som kan ge er ett riktigt fast pris utan detaljerad information med alla mått samt bilder. Generellt sett kostar en takomläggning mellan 500 och 1500 kr per kvadratmeter innan rotavdrag.

Livslängden på ett tak med betongpannor ligger oftast på 30-40 år. Oftast är det underlaget som är slut långt innan pannorna. Fördelarna med att byta i god tid är att man får ett ”fastare” pris i och med att rötskador inte hunnit bli extrema, samt att man minskar riskerna för vattenskador i och med läckage. Takomläggningen vi lägger idag bör hålla i 40-50 år.
Våra takläggare i Storstockholm vet vad som krävs för att en takomläggning ska vara säker och hållbar. Vi erbjuder därför de mest etablerade och bästa takmaterialen för våra nordiska förhållanden. Våra kompetenta takläggare erbjuder endast de mest etablerade takmaterialen till ditt tak som passar till punkt och pricka.

Trygg Fastighetsrenovering hyr container enl. ö.k. och ställer den så nära huset som möjligt
Byggnadsställningar monteras
Tegel- eller betongpannor läggs i containern.
Borttagning av allt som ska bytas
Rutten råspont byts ut och takstolar åtgärdas
Eventuella rännor monteras
Montering fotplåt
Montering av underlagstäckning
Strö och bärläkt spikas upp
Eventuella vindskivor byts
Montering av eventuella plåtbeslag
Tegel- eller betongpannor läggs på plats
Byggnadsställningar monteras ned
Området grovstädas

Ansökning om ROT avdrag sker först när betalning för arbetet är gjord, du får ett brev från skatteverket med beslut.

Flexibla lösningar som passar din fastighet utan att det behöver kosta för mycket. Trygg Fastighetsrenovering har omfattande erfarenhet av takomläggning och våra takläggare i Storstockholm & Södertälje med omnejd är mycket erfarna och kompetenta. Det betyder att du kan räkna med ett högkvalitativt resultat. Titta gärna på våra referenser. En av våra största konkurrensfördelar är att vi trots den höga kvaliteten håller låga prisnivåer.

Naturligtvis lämnar vi också garanti på alla våra takomläggningar.

KVALITETSPOLICY

Göra rätt första gången.
Aktivt använda leverantörernas kvalitets material, kunskap och föreskrifter.
Genom kontinuerlig utbildning utöka kompetens och yrkeskunnande.
Ta personlig kontakt med kund innan anbudsofferering.
Förenkla, effektivisera dokumenthandling.
Ta hand om såväl meningsskiljaktigheter som fel och brister på ett snabbt och effektivt sätt.

Undvika och minska sådant som belastar miljön.
Välja material utifrån miljö- och hälsosynpunkt utan att försumma kvalitetsaspekter.
Minska avfall samtidigt som vi hushåller med råvaror.
Återanvändning.
Köra miljövänligt.

JÖNÅKER ELEGANT

jonakerpannan_clayred

T-RÖD

jonakerpannan_rod

RÖD

jonakerpannan_ljusgra

LJUSGRÅ

jonakerpannan_gron

MELLANGRÅ

jonakerpannan_svart

SVART

JÖNÅKER PROTECTOR

jonakerprotector_t-röd

T-RÖD

jonakerprotector_rod

RÖD

jonakerprotector_mörkgrå

MÖRKGRÅ

jonakerprotector_brun

BRUN

jonakerprotector_svart

SVART

VITTINGE

vittinge-original

ORIGINAL

vittinge-klassisk

KLASSISK