Marksten 2018-10-10T07:31:03+02:00

Nöjda kunder är vår framtid Din specialist på stenläggning av marksten

Vi utför stenläggning av marksten i Stockholm och Södertälje med omnejd. Oavsett om du är privat husägare eller företagare och vill göra förbättringar i din trädgårdsmiljö, stora som små projekt, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

ELEGANTA OCH VACKRA STENLÄGGNINGAR AV MARKSTEN

Stenläggning Stockholm

Vi utför stenläggning av bland annat garageuppfarter, uteplatser, entréer och runt förråd/hus. Den mest förekommande miljön som kunden eftersöker stensättning av är trädgården.
Det är svårt att inte förstå varför, då trädgården är den perfekta miljön för stenläggning av marksten. Stenläggning med marksten och plattor hjälper till att framhäva grönskan och ger trädgården ett lyft som höjer värdet på huset.
Det stora utbudet av sten skapar oändliga möjligheter att planera en unik trädgårdsmiljö.

Vi hjälper dig välja rätt marksten

Våra stenläggare har stor erfarenhet inom området, och vi gör allt för att du som kund ska få bästa möjliga service.
Det behöver inte vara svårt att skapa en elegant stenläggning, allt du behöver göra är att komma med ett förslag till oss på önskemål. Vi har många användbara tjänster och kompetent personal.

Vi har som praxis att alltid genomföra ett kostnadsfritt kundbesök och därefter återkomma med en offert.

ROT- avdrag för stenläggning?

Arbetskostnad för stenläggning och markarbete är tyvärr inte ROT-avdragsgiltigt. Däremot kan det gå att åberopa ROT- avdraget när man reparerar skador eller sätter marken i ursprungligt skick, som exempelvis återställningsarbete. Har man haft plattor/marksten på plats tidigare så ska de läggas tillbaka på plats. Återställningsarbetet måste ske inom sex månader efter att dräneringsarbetet utfördes. Vänligen kontakta oss för mer information och ett kostnadsfritt besök.